//Gest deosebit al prietenilor de la Expodom

Gest deosebit al prietenilor de la Expodom

Din 1997 Asociația Milioane de Prieteni salvează animale, oferindu-le adăpost, îngrijire medicală, protecție și iubire. AMP promovează bunăstarea animalelor și încearcă să îmbunătățească viziunea noilor generații asupra protecției animalelor! Cum educația este punctul cheie în schimbarea atitudinii asupra animalelor din circuri, grădini zoologice și adăposturi, încurajăm oamenii să ajute la schimbarea condițiilor crunte în care trăiesc animalele, din păcate, pentru divertismentul nostru, al tuturor oamenilor.

Cu pași mici se fac lucruri mari, iar noi toți vom face lumea în care trăim mai bună prin atitudinea corectă față de toate ființele vii ale acestei planete!

Pentru că suntem milioane de prieteni, milioane de oameni care simțim la fel, interacțiunea cu iubitorii animalelor, dar mai ales cu cei care au deschiderea și dorința de a afla mai multe și de a ajuta este prioritară pentru noi. Organizăm evenimente de conștientizare a condițiilor de trai a animalelor fără stăpân, de bunăstare animală, prevenție a abandonului, strângere de donații, prezentare de proiecte pentru sprijinul comunității și, de ce nu, de socializare cu cei care ne ajută în drumul nostru.

Importanța conservării mediului este iarăși un factor important pentru noi, de aceea alegerea unui pavilion de culoare verde este mai mult decât potrivită.

Gestul deosebit al prietenilor de la expodom.ro care s-au gândit să ne facă o surpriză minunată și ne-au donat un pavilion pliabil de 3/4,5 metri, este cu atât mai însemnat cu cât evenimentele în aer liber sunt cele care au cel mai mare impact asupra comunității și mai ales asupra viitoarei generații, cea care poate schimba lumea, daca este educată în acest sens. De acum, activitățile acestea pot fi organizate la adăpost  de orice vreme, fie ca e ploaie sau soare puternic.

2019-11-04T08:31:19+00:0025 oct. 2019|Fără categorie|