//VIDEO: Graeme caută rădăcini, după hibernare!

VIDEO: Graeme caută rădăcini, după hibernare!

Graeme s-a trezit din hibernare și a început să sape dupa rădăcini. După ce, în timpul somnului, a pierdut ceva din greutate, pe lângă hrana pe care o primește zilnic, simte nevoia să își folosească instinctele.

Graeme a ajuns la Libearty după ce mama i-a fost împușcată de vânători. După această tragedie, a fost luat chiar de vânători și încarcerat într-o cușcă, de lângă o cabană din munți, împreună cu fratele său. Acolo obișnuiau să se distreze șefii unei companii miniere din Baia Mare. La un moment dat, cabana a fost abandonată și, odată cu ea, și cei doi frați. Acolo ajunseseră să se lupte pentru o bucată de pâine. Așa a ajuns Graeme să nu mai vadă cu ochiul drept. Spre norocul lui, a ajuns la Grădina Zoo din Baia Mare, de unde a fost salvat de echipa „Milioane de prieteni“. Fratele său s-a stins, cel mai probabil, din cauza inaniției.

Din fericire, Graeme se bucură acum de liniștea sanctuarului Libearty, din 2013, și a ajuns să se comporte ca un urs care a uitat de orice traumă suferită.

Adoptă-l virtual pe Graeme, iar el va deveni prietenul tău!

2017-03-14T10:51:50+00:0014 mart. 2017|Fără categorie|