//Între soare şi nori… de zapadă

Între soare şi nori… de zapadă

Urs plaja 2 Urs plaja 1

Între lăsatul iernii și răsăritul primăverii, ceasul deșteptător al naturii a început să „bipăie” în sanctuar. Pentru urșii care nu au hibernat în această iarnă, acesta este vântul schimbării. Pentru toți ceilalți, natura are un buton de „moțăire”, pe care mulți dintre somnoroși l-au apăsat. De îndată ce gheața a început să se topească iar soarele să strălucească printre averse de lapoviță, urșii s-au pus pe joacă.
Dandy a prins una din zilele cu soare deghizat în nori, s-a împiedicat de lene şi a aterizat pe spate. Ceea ce face pare o baie de soare, însă în lipsa astrului măreț, nu poate să fie decât o baie de nori sau o împachetare cu nămeți. Pentru un bronz uniform, ursul și-a ridicat brațele, expunându-și axilele.
Câteva zile mai târziu, sub un soare suprinzător de zglobiu, ceva minunat s-a întâmplat. Capacul de gheață de pe piscine a prins a crăpa și prima baie din 2015 s-a consumat în sanctuar. Muki a fost primul dintre curajoși. Acum, nu vă așteptați la o bălăceală în toată puterea cuvântului, doar o „umezire” în apa rece ca gheața.

2015-03-23T08:28:18+00:0023 mart. 2015|Fără categorie|