//Libearty – primul punct de interes din România listat pe Visit.org

Libearty – primul punct de interes din România listat pe Visit.org

Sanctuarul Libearty este primul punct de interes din România listat pe site-ul Visit.org. Site-ul este o platformă în care sunt prezentate tururi de locații și activități care aduc beneficii comunităților. Vizitatorii pot adăuga, astfel, experiențe locale deosebite în itinerariile lor de călătorie, iar ONG-urile pot să crească nivelul de conștientizare în privința misiunii pe care și-o asumă și să strângă fonduri pentru cauzele pe care le servesc.

Fiecare organizație oferă un tur unic prin istoria, misiunea, expertiza și amplasamentul acestuia, respectând cultura locală și demnitatea membrilor comunității. Sanctuarul Libearty, administrat de Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ a fost ales să le fie prezentat turiștilor pentru că îndeplinește toate aceste condiții.

Potrivit proprietarilor Visit.org, „legăturile interumane și învățarea prin experiențe reprezintă cele mai eficiente modalități de conștientizare și implicare. Cele mai bogate experiențe de călătorie au fost cele petrecute alături de comunitățile locale“. 

2016-05-05T14:56:43+00:005 mai 2016|Fără categorie|