//Misha, cățelul cu nume de urs

Misha, cățelul cu nume de urs

Misha the dog

Marion și Martin Sausin sunt doi voluntari englezi care au petrecut deja câteva luni alături de noi, în Rezervația de Urși de la Zărnești. Au venit pentru prima dată în anul 2011, iar de atunci au revenit an de an.
Le-au plăcut atât de mult urșii de la noi, încât s-au hotărât să își numească și câinele după unul dintre Moș Martinii din rezervație: Misha. Acesta a fost primul urs pe care l-au văzut când au pășit în Sanctuarul Urșilor. Abia ajunsese și el la Zărnești, în luna iulie a anului 2011. Misha, ursulețul, nu avea nici măcar un an. Puiul trăise într-o cușcă mică la o Grădină Zoologică din Tbilisi (Georgia) și a fost al doilea dintre cei patru urși care au venit de peste hotare. Acum, cățelul familiei Sausin îi poartă numele pentru ca cei doi să își amintească întotdeauna de ursulețul de la Zărnești.

“Aici este dalmațianul nostru Misha, în vârstă de 8 luni. L-am numit după ursulețul Misha, primul pe care l-am văzut când am ajuns în 2011 la Sanctuarul Libearty”, ne-au scris Marion și Martin într-un e-mail la care au atașat și poze cu prietenul lor patruped.

2014-03-01T12:22:06+00:001 mart. 2014|Fără categorie|