//Telenovelă scoțiană cu final fericit

Telenovelă scoțiană cu final fericit

 Aslan  Florentina 2.

                                  ASLAN                                                                        FLORENTINA

Pentru Aslan, un cățel maroniu care a trăit aproape 7 ani în adăpostul Victory, soarele a răsărit în urmă cu un an, la peste 3.000 de kilometri depărtare. El a fost transportat de AMP în Anglia, unde, cu ajutorul Organizației LoveUnderdogs, a primit o familie cu… kilt. A ajuns in Scoția!
Samantha Williams şi Peter Lee, din Edinburgh, sunt cei care i-au oferit un cămin simpaticului câine. Povestea nu se termină aici. Mai ceva ca în telenovele, stăpânii sunt convinși acum că i-au găsit și sora. Rubedenia lui ar fi Florentina, găsită de scoțieni printre pozele postate pe site-ul AMP la rubrica „Adoptă un cățel”.

Test ADN pentru Florentina și Aslan
Faptul că au aceeaşi vârstă, dar mai ales asemănarea fizică izbitoare, i-a făcut pe Sam şi Pete să fie convinşi că Florentina și Aslan sunt fraţi. „Când am văzut fotografia Florentinei pe site, l-am văzut pe Aslan, dar un pic mai subţirel. Au aceiaşi ochi, aceleaşi marcaje speciale şi aceeaşi vârstă. Suntem convinşi că sunt fraţi”.
Ei vor acum să îi readucă neapărat împreună, să le ofere amândurora un cămin și o familie iubitoare. Asta chiar și dacă testul ADN nu va confirma legătura de sânge dintre cei doi câini.
“I-am contactat pe cei de la Love UnderDogs să ne sponsorizeze pentru a o aduce în Scoţia. Ei au acceptat, ceea ce este minunat. Vom face şi un test ADN, iar apoi Florentina va avea nevoie de o perioadă de formare şi educaţie, pentru că mulţi ani ea a fost neglijată. Dacă totul va fi în regulă, o vom lua acasă, iar dacă am avut dreptate şi sunt fraţi, cu atât mai bine”, au declarat cei doi britanici pentru www.dailyrecord.co.uk. (link-ul e http://www.dailyrecord.co.uk/news/local-news/edinburgh-couple-who-adopted-romanian-3238136 )
Florentina nu este încă pregătită de drum. Este un câine foarte prietenos și dornic de afecțiune, însă nu suportă spațiile închise. Cățelușa a început deja antrenamentele de obișnuire cu lesa, plimbare la pas și socializare cu alți câini. Colaboratorii noștri din Anglia ne-au trimis chiar și zgărzi de calmare pentru a o putea obișnui să stea liniștită în cușca ce o va duce în această vară spre o nouă viață, în Scoția.

2014-03-30T18:25:12+00:0030 mart. 2014|Fără categorie|