//Un înger ne-a părăsit!

Un înger ne-a părăsit!

Este ger astăzi în inimile noastre! Betsy, ursul brun venit tocmai din Statele Unite, a plecat în Ursa Mare, după 34 de ani de viață. E acum alături de ceilalți urși dragi nouă, care acum trăiesc liberi în pădurea veșnică din Ursa Mare.
A fost în grija noastră timp de 12 ani. Sunt momente triste, dar lupta noastră continuă și facem tot ce trebuie pentru cei care încă suferă.
„Mă împac cu gândul că Betsy a trăit ultimii ani printre semenii ei. Urșii noștri, atât de greu încercați de soartă, au deschis porțile sanctuarului și pentru alți urși nenorociți ca și ei.” – Cristina Lapis – președinte AMP
Toți cei care vor vizita sanctuarul vor auzi povestea ursului circar adus tocmai din Statele Unite și astfel amintirea ei va dăinui peste ani.
Drum lin în Ursa Mare, blândă Betsy!
Povestea
Betsy a fost artistă de circ. A ajuns cu vaporul în SUA împreună cu un circ ambulant. Când circul și-a închis porțile, micuța ursoaică a ajuns să-și ducă zilele într -un spațiu mic, lângă un fast food, în Texas. A fost hrănită doar cu resturile rămase la acest restaurant, fapt care i-a distrus stomacul pentru totdeauna.
În 2000, Huston SPCA a inițiat demersurile de salvare ale lui Betsy. A călătorit cu avionul până la Frankfurt și de acolo cu mașina până la Sanctuarul AMP Libearty. Au urmat ani de zile de tratament medical și regim alimentar și a avut parte de demnitate și dragostea noastră necondiționată.
Lungul drum către libertate al lui Betsy poate fi urmărit aici.

2022-01-14T07:28:36+00:0014 ian. 2022|Fără categorie|