//Un mărțișor, primăvară și-ajutor!

Un mărțișor, primăvară și-ajutor!

Update (25.02.2016)

Încă mai aveți timp să comandați mărțișoarele noastre speciale, pentru doamnele/domnișoarele dragi din viața dumneavoastră! În plus, alegerea dumneavoastră reprezintă și un sprijin pentru animalele pe care Asociația „Milioane de prieteni“ le are în grijă.

Pentru comenzile transmise până vineri, 26 februarie 2016, ora 15.00, garantăm livrarea până la 1 martie!
—————————————————————————————————————————————————————————————————

Vine 1 Martie și mărțișoarele sunt, conform tradiției, vestitoarele primăverii!

Noi vă oferim mărțișoare inedite care, pe lângă surpriza plăcută pe care le-o vor aduce femeilor dragi din viața noastră, a tuturor, reprezintă și un sprijin pentru animalele pe care Asociația „Milioane de prieteni“ le are în grijă.

„Ursulețul Toffee“ vă așteaptă cu inima deschisă – 50 de lei.

Și „Ursulețul Archie“ s-a pregătit pentru sărbătoarea primăverii – 25 de lei.

Un mărțișor pe care copiii/nepoții dumneavoastră îl pot colora/picta după gustul lor, special pentru domnișoarele/doamnele dragi lor. Traforaj urs15 lei.

Mândriți-vă că sprijiniți animalele, comandând mărțișorul special „Cap de urs“ – 15 lei:

Un mărțișor vă face primăvara frumoasă și le oferă urșilor, câinilor și celorlalte animale pe care le avem în grijă, ajutorul dumneavoastră.

Mărțișorul este mai mult decât un cadou. Este un simbol! Figurinele pot sfârși uitate într-un sertar, dar gestul dumneavoastră are o semnificație mult mai profundă!

Transport gratuit, prin curier rapid, pentru comenzi de minimum 30 de lei!

Plata pentru comenzi se face AICI. Ulterior, trimiteți-ne un e-mail pe adresa milioanedeprieteni@gmail.com, în care să specificați numele dumneavoastră și adresa exactă la care vreți să vă livrăm comanda, tipul de mărțișor ales, numărul de bucăți dorite și numărul tranzacției prin care le-ați achitat.

Printr-o donație, AICI, vă puteți implica permanent în salvarea animalelor, în administrarea tuturor tratamentelor și în îngrijirea de care beneficiază la sanctuarul Libearty și în adăpostul canin Victory.

2016-02-18T14:03:41+00:0018 feb. 2016|Fără categorie|