//AMP a salvat un cal tânăr de la sacrificare (Video)

AMP a salvat un cal tânăr de la sacrificare (Video)

Marcelino este un cal tânăr, salvat de la moarte de AMP, după ce un reprezentant al Fundației Brigitte Bardot l-a convins pe stăpânul său să nu îl ducă la abator. Are doar șase ani și putea avea o soartă crudă, după ce a fost lovit de o mașină.

În urmă cu un an, calul trăgea o căruță, pe un drum național din Bacău. Soarta a făcut ca o mașină aflată în depășire să îl lovească, iar Marcelino a fost rănit grav. S-a ales cu un picior rupt, astfel că stăpânul său a decis să îl ducă la abator.

Din fericire pentru el, Patricia Laponche, de la Fundația Brigitte Bardot, a văzut bietul cal și a decis să îl salveze de la moarte. Astfel, l-a convins pe stăpânul lui Marcelino să renunțe la sacrificare și l-a luat pentru a-i acorda tratament medical și îngrijiri. Apoi, a găsit un loc în Ițești (județul Bacău), unde câteva măicuțe construiau o mănăstire. Astfel, tânărul cal a fost luat în grijă de angajați și o măicuță. Marcelino a trăit acolo aprroximativ un an, până când îngrijitorii săi ne-au cerut ajutorul.

Drept urmare, reprezentanții Asociației Milioane de prieteni au plecat din Brașov, pentru a-i oferi lui Marcelino o viață mai bună.

După o călătorie de 350 de kilometeri, rulota în care se afla Marcelino a ajuns la Brașov unde calul, anterior condamnat la moarte, este îngrijit de specialiștii noștri.

Astfel, Marcelino are șansa să primească tratamentul de care are nevoie și să își trăiască restul vieții în pace.  

2018-02-15T09:14:02+00:0015 feb. 2018|Fără categorie|