//Cumpărați ceea ce au nevoie animalele!

Cumpărați ceea ce au nevoie animalele!

Pentru cei care vor să știe exact la ce au fost folosiți banii din donația lor, Asociația Milioane de prieteni a găsit cea mai bună soluție. Pe AMAZON găsiți o listă de necesități, de la mături și până la mâncare, puteți cumpăra orice se află pe listă, iar marfa va fi livrată direct la noi. Vedeți ce ne trebuie și ajutați-ne!

Donați pentru urşi

Donați pentru câini

Puțin pentru voi înseamnă mult pentru noi!

Costurile zilnice pentru animalele din Rezervaţia de urși Libearty depăşesc, uneori, 750 de euro!

La Adăpostul canin Victory, este nevoie de 60 de euro pentru vaccinarea, sterilizarea şi microciparea unui cățel salvat, ca să poată fi dat spre adopţie. Și, cum toți cățeii ajung la noi cu probleme medicale, unele foarte grave, cheltuielile cu un singur câine se ridică la o medie de 150 – 200 de euro.

Binenţeles că şi hrana şi combustibilul costă, iar veterinarii şi angajaţii trebuie şi ei plătiţi. Vă puteţi imagina că, având asemenea costuri, necesităţile noastre sunt mari.

Noi nu putem reuşi fără ajutorul vostru!

Donaţiile voastre ne ajută să hrănim urşii, să le oferim tratamentele medicale necesare, să îngrijim pădurea, să menţinem în stare bună facilităţile create urşilor şi să salvăm ceilalţi urşi care încă se află în captivitate în România.

2016-02-19T14:15:14+00:0019 feb. 2016|Fără categorie|