//Vizită la Fundația Brigitte Bardot – inspirație pentru proiecte surpriză (video)

Vizită la Fundația Brigitte Bardot – inspirație pentru proiecte surpriză (video)

De la începuturile noastre, Fundația Brigitte Bardot este unul dintre cei mai de încredere, stabili și importanți parteneri ai Asociației „Milioane de Prieteni“ (AMP). Fundația a fost mereu alături de Adăpostul Canin Victory, din Triaj – în mod special prin finanțarea campaniilor de sterilizare desfășurate de noi, dar și prin furnizarea de hrană pentru sutele de blănoși pe care îi îngrijim cu mare drag. De asemenea, Fundația Brigitte Bardot și, chiar marea actriță au sprijinit mereu din suflet proiectul Sanctuarului Libearty.

În semn de mulțumire pentru o colaborare atât de frumoasă, ne-am dorit ca ursulețul cu numărul 100 sosit în Sanctuar să poarte numele faimoasei actrițe ce patronează fundația. Așa a ajuns cel mai mic dintre ursuleții din Sanctuar, o orfană în vârstă de aproape 8 luni, să primească numele Brigitte. Iar micuța a și moștenit o parte dintre caracteristicile ”nașei de botez”. Nu vorbim doar de frumusețe, ci și de caracterul puternic și dârz!

Pentru a întări și mai mult legăturile dintre cele două fundații, dar și pentru idei și inspirație pentru un nou proiect-surpriză, conducerea AMP a vizitat unul dintre adăposturile fundației, situat în apropiere de Paris. 

La invitația doamnei Ghyslaine Calmels Bock, director general al Fundației «Brigitte Bardot», am vizitat adăpostul de la Bazoche, situat la 50 km de Paris. Este o oază de pace și un paradis pentru sute de animale salvate de fundație. Am făcut cunoștință cu Athos – un curcan mândru și prietenos, am asistat la hrănirea caprelor, am mângâiat pisicile și cățeii fericiți și ne-am inspirat pentru ferma animalelor domestice pe care vrem s-o înființăm la Sanctuarul Libearty Zărnești. Mulțumim Fundației «Brigitte Bardot» pentru invitație și pentru toți anii de parteneriat”, a declarat Cristina Lapis, președintele Asociației „Milioane de prieteni“.

2018-09-14T13:31:29+00:0014 sept. 2018|Fără categorie|