//Misiune de salvare

Misiune de salvare

Misiune contra cronometru pentru salvarea unui cal în vârstă de 8 ani, căzut la pământ la marginea unui drum dintre localitățile Hărman și Sânpetru. Cu fractură deschisă de tibie, animalul suferea îngrozitor, iar proprietarul voia să îl ducă la abator pentru că nu îi mai era de folos.

Pentru a-l salva, echipa AMP a negociat cumpărarea lui cu suma de 800 de lei. Calul a ajuns într-o zonă special amenajată pentru astfel de cazuri, la Sanctuarul Libearty Zărnești și a fost permanent monitorizat . Starea lui de sănătate este critică și incertă. 

A fost programat pentru operație într-o clinică specializată din Cluj Napoca, însă cu doar câteva ore înainte de plecarea spre clinică a încetat să mai lupte. Durerile lui au fost atroce, deși echipa medicală l-a monitorizat în permanență și a primit calmante de durere.
Din nefericire, nu întotdeauna eforturile noastre de salvare au și un final fericit, dar de fiecare dată, fiecare ființă pe care nu reușim să o salvăm, mai rupe puțin din sufletele noastre. Ne alinăm cu gândul că măcar în ultimele ore din viață a fost alinat, iubit și mângâiat așa cum merita, iar acum se află în raiul sufletelor inocente.
2019-11-27T07:48:26+00:0027 nov. 2019|Fără categorie|