//Nouă pisici, încuiate în casă timp de o săptămână (video)

Nouă pisici, încuiate în casă timp de o săptămână (video)

Un bărbat dat dispărut la poliție a pus pe jar autoritățile și echipa Asociației Milioane de Prieteni. În locuința sa au rămas încuiate nouă pisici. Cu puțină mâncare și apă în castroane, cele nouă feline au supraviețuit o săptămână, până când mama bărbatului a chemat pe cineva să spargă ușa și a apelat la ajutorul Asociației Milioane de Prieteni să preia pisicile.

Toată lumea era convinsă că vor avea nevoie urgentă de tratament medical. Cu numai câteva minute înainte de sosirea echipei AMP și a autorităților, stăpânul s-a întors acasă. A fost la lucru, spunea el, ca să strângă niște bani să le cumpere mâncare, dar și un tort, de ziua lui. „Am plecat să muncesc, pentru două zile, dar s-au făcut șapte. Nu am știut că voi sta atât. Niciodată nu le-am lăsat singure așa de mult. Eu le-am lăsat de mâncare, dar nu a fost de ajuns. Acum, am strâns ceva bani și mai bine mor eu de foame decât să le las pe ele fără mâncare”, a declarat stăpânul pisicilor. 

Omul, foarte legat de animalele sale, a acceptat ca reprezentanții Milioane de Prieteni să preia toate pisicuțele. Cele mari au fost sterilizate, iar cele mici vor fi tratate de diverse afecțiuni, până când vor fi perfect sănătoase.

Pisicile adulte au fost înapoiate astăzi omului care le iubește. Bărbatul a insistat să primească înapoi toate animalele și a promis că nu va mai lipsi atâtea zile de acasă. Dacă, însă, situația se repetă, bărbatul riscă să rămână fără pisici și să primească o amendă substanțială din partea reprezentanților Poliției Animalelor, din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Brașov.

Contribuiți la bunăstarea animalelor!

2016-11-09T14:23:56+00:009 nov. 2016|Fără categorie|