//Supriză a copiilor de clasa I, pentru AMP

Supriză a copiilor de clasa I, pentru AMP

Reprezentanții Asociației „Milioane de Prieteni”, care încearcă să sădească în sufletul celor mici dragostea pentru animale și îi învață să devină mai responsabili cu necuvântătoarele, au avut parte de o surpriză minunată la prima lor oră. Micii școlari ai clasei a I A, de la Școala Generală Nr. 12 Brașov, au fost extrem de nerăbdători să înceapă orele de protecție a necuvântătoarelor, cuprinse în cursul „Să învățăm despre animale”.

Pe tabla din clasă, elevii, ajutați de doamna învățătoare, au desenat câteva animăluțe, înconjurate de inimioare, semn al dragostei lor față de necuvântătoare. Am aflat că o mare parte din ei au acasă unul sau mai multe animale de companie și le cunosc foarte bine nevoile. Elevii își doresc să afle cât mai multe despre prietenii necuvântători și vor să crească într-o lume în care animalele au aceleași drepturi ca și noi, oamenii.

Două școli din Brașov și una din Ghimbav au fost incluse în programul pilot de educație privind protecția și bunăstarea animalelor, susținut de Asociația de Protecția a Animalelor “Milioane de Prieteni” și World Animal Protection din Londra.

AMP organizează aceste cursuri din fonduri proprii.

Puteți contribui printr-o donație la eforturile noastre în domeniul educației!

2016-03-07T12:07:40+00:007 mart. 2016|Fără categorie|