//Actrița Evanna Lynch, nașa ursoaicei Cierre, și-a întâlnit fina la Libearty

Actrița Evanna Lynch, nașa ursoaicei Cierre, și-a întâlnit fina la Libearty

Evanna Lynch, interpreta personajului Luna Lovegood din seria „Harry Potter“, a venit în sanctuarul Libearty, să își viziteze protejata.

Deoarece s-a creat o legătură foarte strânsă, iar Evanna o menționează pe Ciere ori de câte ori are ocazia, actrița a decis să revină în sanctuar, cu speranța să își întâlnească “fina“, săptămâna aceasta. Spre surprinderea vedetei, ca și cum ar fi știut că este căutată, Ciere a venit lângă gardul sanctuarului, exact unde se oprise Evanna și unde este placheta care menționează implicarea Cinema One, în îngrijirea ei.

Actrița s-a îndrăgostit de Libearty la prima vizită pe care a făcut-o în sanctuar, în anul 2015, cu ocazia aniversării a 10 ani de grijă și respect pentru urșii care au avut șansa să fie salvați. În vara anului următor, ea a revenit la Zărnești, unde a aflat povestea unei ursoaice care a călătorit cu trenul, din zona Văii Prahovei, până la Ploiești, unde a băgat spaima în localnici. În cele din urmă, ursoaica a avut șansa să ajungă în sanctuar. Povestea de film i-a cucerit inima vedetei, care a decis să o boteze – Ciere, după numele unui personaj dintr-un roman science fiction.

La rândul lor, emoționați de povestea ursoaicei, reprezentanții Cinema One au adoptat-o exclusiv în anul 2019 și suportă toate cheltuielile necesare pentru îngrijirea ei, timp de un an.

Evanna nu s-a rezumat doar la întâlnirea cu Ciere, ci i-a ajutat și pe reprezentanții World Animal Protection, partenerii Libearty, să acopere gardul din sanctuar, cu un strat protector.

În semn de mulțumire pentru implicarea Cinema One, Evanna Lynch și echipa World Animal Protection au vizitat cinematograful din Brașov și au cunoscut echipa de marketing implicată în adoptarea ursoaicei.

Evanna Lynch, Asociația Milioane de prieteni și Cinema One vă pregătesc, împreună, o surpriză de care ne vom bucura cu toții, în curând.

2019-05-24T12:35:17+00:0024 mai 2019|Fără categorie|